Content for id "kant" Goes Here

Vad avgör om dina besökare stannar på din sajt och vill komma tillbaka?

Startsidan är din webbsajts skyltfönster ut mot kunderna. Här har du din chans att fånga besökarna och uppmuntra till köp om det är en shop. Precis som att en vanlig butik ändrar i sitt skyltfönster så krävs det ständiga förändringar på din webshop eller vanlig sajt för att få den så säljande som möjligt. Om kunder möts av samma budskap och erbjudande under en lång tid tappar de intresset och kanske aldrig mer återkommer. Ofta tar det bara några få sekunder för besökaren att avgöra om dom tänker stanna och titta runt och slutligen handla eller välja att såga sajten rakt av och gå till en konkurrent.

Bli mer förtroendeingivande med professionell design

Ständigt underhåll och skötsel krävs för att väcka svårflirtade kunder och göra att dom känner sig välkomna och mer gärna går in på sajtens undersidor. Du måste visa att du bryr dig om och känner din målgrupp och lansera nyheter ofta för bibehålla deras intresse och för att din webbsajt ska stå ut gentemot dina konkurrenter. Detta gör man bäst med en design som är tilltalande, inspirerande och som ser professionell och förtroendeingivande ut. Allt för att förbättra kommunikationen med besökarna och öka antalet avslutade köp om det är en webbshop. Designen bör också vara enkel och tydlig för besökarna så dom hittar rätt.

Jag som designer vill förenkla för dig så du förstärker ditt varumärke

Du kanske saknar ett bra bildbehandlingsprogram eller inte riktigt behärskar det du har? Kanske känner du att du har för lite tid och kunskap för att själv göra din webbshop eller sajt mer säljande med uppdaterade banners och säljande puffar? Tid som du hellre skulle vilja lägga där du bättre behöver den tex på kundrelationer och annat som du är bra på. Inga problem. Jag som designer kan ta hand om det grafiska åt dig, är kunnig inom e-handel och har också alltid användbarheten i fokus när jag designar, så att kunderna gör det du önskar på sajten. Jag ser till att förstärka ditt varumärke och gör dina erbjudande-ytor mer kundorienterade och slagkraftiga gentemot din målgrupp.

E-post: mie@synkd.se

Skype: miekarlsson

MSN: mie.karlsson@comhem.se

Tel: 070-729 55 51

Adress: Möllegränden 18, Helsingborg
Inspirationsfilm om upplevelsedesign
(user experience design)

 

 

 

 

 

Länkar

Startsida

Om Synkd

Portfolio och referenser

Interaktion, design och användbarhet

Upplevelsedesign

10 användbara tips

Det här erbjuder jag

Länkar och samarbetspartners

Filmer om webbdesign

Inspiration

Prenumerera